Vlčí mák

Vlčí mák

Vlčí mák

 

Vlčí mák je krásný luční květ,

je to snad on, co znal tu odpověď?

Stále si kladu otázku,

zda tě nechtěl vidět na tom obrázku?

Pamatuješ tu cestu lemující polem

plných květů vlčích máku?

Dovolená před námi, krása kolem nás.

Neskutečný začátek

a nevědomky co nás potká…

 

Krásné místo Kokořínsko.

Hurá do sedla, vše objet.

První zásada, dobře dojet.

Vše klapalo dle plánu,

v půlce týdne, ty málem v pánu.

My u toho nebyli,

jen velkou ránu slyšeli.

Pohled hrozný spatřili,

v krvi tě ležet viděli.

 

Co jsi na balkonu dělala?

Snad vlčí máky v poli hledala.

Vlastně jsi s někým volala.

V ten moment jsme mysleli, že je konec.

Plakali jsme, nechtěli slyšet zvonec.

Já prosila Boha, ať tě tu ještě nechá,

že ještě nemáš vnuka

a doma máš nemocnou mámu.        

Vyletěla jsi do nebe, teď jen ve vrtulníku.

 

Já věřila ti, jsi naše kočka,

věřila jsem Bohu, že ještě počká.

Těch lidí co se za tebe modlilo,

asi to Boha přesvědčilo.

Jsi zde a to je hlavní,

taky splnilo se ti přání.

Vítej, babičko mezi námi,

máš krásného vnoučka

a tvá maminka je zase s vámi.

A co ty vlčí máky?

Když je vidíme, hned na sebe myslíme.

Teď máš 2 výročí narození 23.6. Přesný čas záchrany tvých andělů 20 hodin a 12 minut,

první šichta záchrany 16 minut a 50 sekund.

 

Autor Marťas9, 22.06.2023
Přečteno 65x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Jan Kacíř, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí