Jehla

Jehla

Anotace: Když člověk sám sebe tetuje, fetuje a žíly si tetuje, je pozdě když pak lituje

Zas a znovu mi jehla v ruce hledá žílu,

pro tu euforii budu mít další díru.

UŽ! Už ji má a pevně drží,

V buchně s pernikem pomalu mizí.

 

 

 

Zase jsem se bezduvodu sjela..

Žádný důvod jsem k tomu neměla.

Kdyby akce byla, nebo jízda s přáteli,

ale já jen pro tu slast a nájezd dala si.

 

 

 

Jsem hloupá a asi mě to teda ovládá,

Kolik feťáků si tuhle otázku asi pokládá?

Ale co, mě za jízda čím dal víc baví,

4rano, v autě,bytě, však komu to vadí?

 

 

 

Je mi dobře a chci se jen smát, 

Skus to taky, pojď si semnou dát.

Vždy zase vidím ten hezky barevný svět,

Chci v něm byt znova hned teď!

 

 

 

Tak se mi zas a znovu jehla do ruky zaryla,

Žilou mi do těla dávka Dopaminu a adrenalinu projela.

Já miluju tu najezdovou vlnu,

Miluju když to mnou projede a první sekundy trnů.

 

Ach h ta jehla prokletá nebo svatá?

Proč do rukou mich byla vzata?

Ale co, však většina Nás lidi co fetuje,

Chce mit z toho co nejvíc a tak si žily tetuje.

Autor ToxicVerun, 28.06.2023
Přečteno 70x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí