Požár

Požár

Anotace: Mezi řádky 2023

Chorvatsko brečí.
Plamen se blíží.
Grebaštica a okolí.

Internet ukázal,
co se děje.
Kámo, Péťo, ať Tvůj vozíček
není bez naděje.

Sucho je zoufalství
a Ty tak zranitelný.
Z dálky hladím Tvé smutné oči.
Krajina kouřem se točí.

Ať je líp
a dá se lepší žít.
Prosím.
A co Josef?
Ať se mu též nic nestane.

Nikdo nemůže za to,
že se s hendikepem narodí
a vylosuje si ho osudové závaží.

Sucho nemá konce
a do nitra útočí.

Je zoufalé na druhé odkázaný být.
Jen nezůstat v ohni
a štěstí v losu mít.
Autor mkinka, 14.07.2023
Přečteno 72x
Tipy 15
Poslední tipující: Misha, Marťas9, Kan, Stanislav32, šerý, Fialový metal, Ondra, Psavec, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím palce, ať vše dobře dopadne, ať se nikomu nic nestane a všichni jsou v pořádku:-(

15.07.2023 21:50:00 | Misha

Děkuji moc za osobní milý vzkaz i přání.

15.07.2023 22:39:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí