Můj strážný anděli

Můj strážný anděli

Anotace: smutná báseň o trápení

Můj drahý anděli 

jenž jsi mi strážný 

musím ti opět něco říci

 

tělo mé jest bránou do pekla

bodala bych a pak sledovala jak krev by tekla 

mé jizvy jsou naději 

ptáš se proč?

Odpovědět není tak jednoduché

naději pro lepší život 

vím asi jsi nechtěl slyšet zrovna tohle

 

Jenže je to jen zvyk 

i když vím jak je to odporný 

Naděje ma prázdnější nežli láhev vína 

které už před hodinou jsem dopila 

 

neber to špatně,nejsem opilá 

jen šíleně nešťastná 

jen život můj je dnem co dnem složitější

můj drahý 

mé srdce je zlomené a černé jako uhel 

s dírou uvnitř jako bys snažil se pálit ho na popel 

jakou zvolíme mi další cestu?

 

útěchou mou trávo zůstaň 

a tvůj dým,učiní mě šťastnou 

tedy aspoň na chvíli

Do doby než opustiš mě

A mě zbyde jen alkohol 

alkohol má krásná závislost 

cigarety pomalu zabíjí mou osobnost 

ale ne dávno ztratila jsem svou identitu

hudba je mým životem 

a nože jsou teď moji největší přátelé

 

Uvnitř mojí hlavy 

bleskne se tlačítko, jaké jiné barvy nežli růžové 

tlačítko v mé únikové místnosti

kdo si ještě počká si na můj sesyp?

Na emocionální zhroucení 

jakoby sypaly se lentilky a každá vyjádřila jinou náladu 

 

díky za všechno můj strážný anděli 

opět jsem zklamala 

má cesta končí ,plamen snahy uhasíná 

Autor Missfox, 21.07.2023
Přečteno 85x
Tipy 5
Poslední tipující: Žluťák, Psavec, Penemue, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sklony k alkoholismu
a k sebepoškozování...
Neznáme se?

Víra v andělů nesmyslů
a sebevědomí žádný...
Neznáme se?

Ne, ta co jsem jí znal,
by takovou báseň určitě nedala,
čert aby jí spral,
ale pro tebe je ještě pořád záchrana:

přestaň chlastat,
a můžeš být holka snová,
nebo si řekni:"Nasrat!"
a skončíš blbá jak ona.

21.07.2023 21:36:35 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí