Minulost

Minulost

Na Zastávce jsem dnes stál,

Měl tě plnou hlavu a díru v srdci.

Proč jen jsem tam musel jít,

A dospět tak k hořkému konci

 

Nevidíš, co cítím k tobě,

Nevnímáš, co říkám ti

Neslyšíš, jak křičím na tě

Nechápeš, jak chybíš mi

 

Chápala jsi moje stavy,

Teď však koukáš skrze mne

Připadá mi, že jen čekáš

Až mi můj čas doběhne 

 

Našli jsme se v dobách temných,

Když naše cesty propadly se

Prošli jsme tím peklem spolu

A pak sobě ztratili se

 

Myslel jsem, že jsi mé světlo

Přál jsem si, ať nezmizíš

Vždyť to přeci bylo silné

Tak proč mě teď nevidíš.

 

Stál jsem tam dnes a měl tě v hlavě

Nevím, jak mám zapomenout

Jak ty city pohřbít v sobě

A nikdy tě už neobejmout.

Autor fisus, 22.07.2023
Přečteno 115x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Marťas9, Jan Kacíř, Fialový metal, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drsný. Viď.

22.07.2023 11:05:36 | Jan Kacíř

Ale pravdivý. Bohužel.

22.07.2023 11:38:28 | fisus

Tak držím palce. V tvém věku do není definitivní a máš šanci najít.

22.07.2023 11:40:09 | Jan Kacíř

Díky. Když už o tom dokážu psát, tak vím, že je to ta lepší fáze. Smutné zážitky se dají alespoň využít pro psaní příběhů a básní.

22.07.2023 11:53:04 | fisus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí