Smutky

Smutky

Anotace: Mezi řádky 2023

Prach zavál historii.
Stádo bizonů píše trilogii.

Počkejte, prosím.
Jde posunout vesmír?

Nepočítejte se mnou.

Mást neumím.
Maska je těžká
a nemá cíl.

Kdo vysuší slzy
a dá duši mír?

Moment.

Jsem v lodi
a už se potápím.

Je ráno
a chci obejmout a nikdo není.

Prý sny jsou jen fantazie.

Teplo právě ve větru oslepuje.

Kosmos na stejném místě stále žije.

Jen rok s rokem se nedávkuje.
Autor mkinka, 11.08.2023
Přečteno 68x
Tipy 22
Poslední tipující: Stanislav32, Misha, jort1, Psavec, IronDodo, RadekČ, Marry31, Jan Kacíř, Fialový metal, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí