Samotné srdce

Samotné srdce

Samotné srdce 

Nalézt někoho snažím se 

Avšak marně, vidím se 

Alkohol, cigarety, neznám to

Chytrost, empatie, trocha krásy

Každý píše mi o pomoc 

Rád pomůžu, jsem jak psycholog 

 

Všichni rádi, pomohl jsem 

Avšak já stále sám jsem 

Ona říká jak skvělý jsem 

Avšak mluví o jiném 

Samota ve mně ničí mě 

Jako srdce mečem probodnuté 

Mé srdce pomalu krvácí 

Síly mu dochází 

 

Kdo mi pomůže, když srdce tlouci nechce

Kdo mi pomůže, když pláč neutichne 

Kdo mi pomůže... 

 

Proč ja trpět tímto musím 

Proč život je tak krutý 

Proč... 

 

Mé srdce loučí se....

Autor Sarem, 14.08.2023
Přečteno 89x
Tipy 9
Poslední tipující: fisus, Marten, IronDodo, Žluťák, Fialový metal, Bufik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomuhle moc dobře rozumím, věř mi. Napsal jsi to skvěle. Drž se a bojuj dál.

14.08.2023 14:52:40 | fisus

Sareme, jestli je tohle reálné povzdechnutí nad životem, tak věř, že i pro tebe je na světě spousta lidí, co tě nenechaj ležet v prachu cesty, ale pozvednou Tě... a pomohou tobě i tvýmu srdci...

14.08.2023 14:49:09 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí