Odkládám...

Odkládám...

Anotace: ---

Vše, co dělám, dělám pořádně
všechny běžné práce, za tím si stojím
ale to důležité odkládám...

hrnu před sebou, ty věci podstatné
a je to proto, že se jich bojím,
do těch nejnižších šuplíků je zakládám...

Věci z minula, co bolí
otázky bytí, života
budoucnost, kam podívat se zdráhám..

Jak když tu ránu posypeš solí
vrací se vše - žal, tvá sprostota
proto tu sedím, proto zas váhám...
Autor Nazgulll, 14.08.2023
Přečteno 157x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, jenommarie, mkinka, IronDodo, MatyhoZmaty, Lioness, Fialový metal, Bufik, Psavec, IkkarisKa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST. citlivé.

15.08.2023 08:04:06 | mkinka

Hodně pravdivá věc ...

15.08.2023 05:27:08 | MatyhoZmaty

Tahle mi snad mluví ze života.. Au

15.08.2023 00:31:04 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí