Vlaky odjíždějí

Vlaky odjíždějí

Anotace: Mezi řádky 2023

Mám za sebou film
bez titulků.
Byl v angličtině
a stejně hlava
seděla v koutku.
Děti pod lavicemi.
Střelba.


Počítám rychlíky,
co z Moravy jezdí do Prahy.
Tluče srdce
a spát mě nebaví.

Rádio vypnuté.
Mluvím s duchy.
Proč asi?

Tma je temná
a pro mě divná.
Chybí ruka
a hlas čísi.

Mám husté řasy.
A k čemu mi to je?

Jsem E.T.,
co ještě žije
a za chvilku odpojí ho
od náhradního přístroje.

Dobrou noc,
utíkám a nicota je moje.

Nádražní světlo není tlumené.
Ráno syčí a je daleké.
Autor mkinka, 21.08.2023
Přečteno 79x
Tipy 22
Poslední tipující: Koala, Psavec, Aida, Stanislav32, jort1, MatyhoZmaty, Ophelia81, Žluťák, IronDodo, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký, smutný, až mrazivý.

Parádní závěr.

24.08.2023 19:31:12 | Koala

Opět děkuji za milé zastavení, Koalo.

25.08.2023 05:02:51 | mkinka

...existence tence

21.08.2023 14:17:45 | jort1

Děkuji. Bála jsem se sem dávat tuto báseň, že je až příliš temná, ale pak nakonec jsem sem jí stejně dala.

21.08.2023 14:23:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí