Introvert

Introvert

Anotace: Mezi řádky 2023

Bez spánku ztratil pohádku.
Noc netulí se
a ani souhvězdí nesměje se.

Další den.
Na to nemá.

Přeci pro něj není žádná hvězda.
Dá jí jiným.
Ve skromnosti ťuká.


Žebra sevřená.
To slzy padaly.
Cesta v samotě,
kde světlušky
nikdy neexistovaly.

Svět bez přetvářky
pochroumaný i zkroucený.

Není naděje na změny.
Autor mkinka, 24.08.2023
Přečteno 128x
Tipy 24
Poslední tipující: narra peregrini, Jan Kacíř, Marťas9, Stanislav32, Lighter, Fialový metal, RadekČ, kozorožka, Ophelia81, Misha, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí