Lásky

Lásky

Sedí dívky v jedné řadě

Jako bych je všechny znal

Aby ne, když každé z nich

Jsem kousek srdce daroval

 

Jsou tu všechny moje lásky 

Všechny s Amorem prohrané sázky 

Každé z nich jsem hladil vlásky

Poslouchal ty sladké hlásky

 

S tebou jsem si věčnou lásku slíbil

S tebou se zas prvně miloval

Tobě Tiffanyho prsten sháněl

A tobě modré z nebe sliboval

 

Některé z vás netušily 

Jak moc jsem to dusil v sobě

Ty city, které sžíraly mě

Nepovím vám ani v hrobě

 

Pár z vás totiž po mě chtělo 

Být jenom dva přátelé 

Pro mě byly to však muka

A pro vás to bylo skvělé 

 

Některým z vás ublížil jsem

Vina bude navždy se mnou

Pro vás už jsem pouze

Tou vzpomínkou bolavou

 

Bylo těžké vzdát se každé

Nechat vás odvanout časem

Zkusit na vás zapomenout

Nejít už za vaším hlasem

 

Kéž bych vám všem mohl říct

Kolik slz jsem pro vás ronil

Když na konec našich vztahů

V dáli smutně zvonec zvonil

Autor fisus, 25.08.2023
Přečteno 74x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, IronDodo, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to celé upřímné a pravdivé, jak to člověk cítí. Bolest, která srší zevnitř.
Svěření papíru z Tvého citlivého pohledu.
Život není jednoduchý a to zapomínání je někdy hodně bolestné.
Člověk to a to potřebuje ze sebe dostat a poezie se k tomu nabízí, aby si člověk ulevil duši. Nikdo není stroj a zevnitř to potřebuje.

25.08.2023 10:22:29 | mkinka

Moc hezký...ale příteli, je v tom spravedlnost, i holky pláčou a roněj slzy...z hodně podobnejch důvodů :-(

25.08.2023 10:15:29 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí