Transplantace duše

Transplantace duše

Anotace: Bipolární vlny

Dobrý den, doktore
Prosím vás, nastražte uši
Není mi už vůbec vesele
Potřebuji novou duši

Doktore, prosím vás, spěchejte
Transplantujte mi, prosím, duši
Všechny z ní pocity nechejte
Pocity duši sluší

Doktore, prosím vás, ta moje současná duše
Je prázdná, zjizvená, bolavá
Zevnitř mi do hlavy tluče
A hrozné návrhy podává

Prosím vás, doktore, pomozte, já nechci umřít
Chci žít i vesele, i smutně i jen tak, jak se to patří
Snažím se, doktore, snažím se své duši vzepřít
Jako by věděla, že už tou prázdnotou může mě za chvilku zastřít

Prosím vás, doktore, prosím vás o novou duši
Prosím jen, ať cítí vše, co jde. Vždyť to duši sluší.
Prosím vás, doktore, tu mojí současnou duši
Nedejte nikomu, do hlavy zevnitř buší

.. a radí umřít
Autor Salinta, 28.08.2023
Přečteno 104x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Psavec, cappuccinogirl, Fialový metal, Žluťák, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí