Vzpmínka na babičku III.

Vzpmínka na babičku III.

Anotace: ...

Vzpomínka na babičku mě dojímá,

je to jako vzácný poklad, který mi zůstává

Byla to žena plná moudrosti a lásky,

svým příkladem mě vždy inspirovala a povzbuzovala

 

V její náruči jsem se bezpečně cítila,

její úsměv a objetí mi vždy sílu a radost dodávaly

Byla to kuchařka s nejlepšími recepty,

její pokrmy byly plné chuti a lásky

 

Povídání sní bylo jako cesta do minulosti,

její příběhy jsem poslouchala a moudrost, kterou mi předávala

Babička mě učila hodnotám a ctnostem,

byla vzorem trpělivosti, laskavosti a síly

 

Vzpomínka na babičku mě každý den provází,

je to jako teplý dotek, který mi jistotu a oporu dodává

I když už není mezi námi fyzicky přítomná,

její duch a láska ve mně zůstává

 

Vzpomínka na babičku je darem,

kterého si cením

V srdci je budu mít navždy,

pro vždy jí za vše, co mi dala, děkuji

Autor Misha, 29.08.2023
Přečteno 71x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, Psavec, mkinka, MatyhoZmaty, kozorožka, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš nádhernou vzpomínku. Mě to nepotkalo.

29.08.2023 20:00:46 | Kan

mám na ní opravdu hezké vzpomínky, které stále v srdci nosím, je mi líto, že tebe to nepotkalo:-(

29.08.2023 20:27:56 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí