Slzy

Slzy

Anotace: ...

Slzy jako ty perly jemné,

co z očí lidí vytryskávají

Všemocnými pocity zahalené,

touhy a bolesti vyjadřující

 

Slzy jako nekonečné řeky emocí,

v náruči smutku se rodí

Velkou úlevu přinášejí,

když se srdce v temnotě ztrácí

 

Slzy po tvářích stékají,

o radosti a bolesti vypovídají

Mosty mezi lidmi vytvářejí,

když slova nestačí, jsou tu slzy

 

Slzy čisté a nevinné,

duši a její nitro zrcadlí

V nich se síla života skrývá,

slzy jsou důkazem, že jsme živí

 

Slzy jako lístky ze stromu života padají,

ale znovu pak ožívají

Vítr je unáší, ale nikdy se neztratí,

svou sílu a jejich význam nezahalí

 

Slzy to jsou kapky, které svět mění,

jako déšť na suchou zem padají

Růst a měnit se nám pomáhají,

jsou darem, který nám byl dán

 

Tak neplačme nad slzami, které tečou,

neboť jsou symbolem lidskosti

Jsou to slzy, které nás spojují,

ať jsou radostné nebo plné bolesti 

Autor Misha, 08.09.2023
Přečteno 92x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, zde.neck, IronDodo, mkinka, CULIKATÁ, Žluťák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I mé časté téma.

08.09.2023 07:25:38 | mkinka

ano, vím, že je to Tvé časté téma

08.09.2023 19:10:30 | Misha

Slzy nás očušťují a zase se ukáže sluníčko..

08.09.2023 07:01:30 | CULIKATÁ

ano, přesně tak, slzy odplaví vše, pak sluníčko vyjde a bude zase dobře

08.09.2023 19:11:29 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí