Jaký to vůbec mělo smysl?

Jaký to vůbec mělo smysl?

2023

Jaký to vůbec mělo smysl  

- milovat tě, když zřejmě nebudeš můj? 

Znamenalo to vůbec něco

- kometa, jen my dva, možná osud? 

K čemu to pak všechno bylo

- ty city, slova, pohledy? 

Možná navždy jen mou múzou máš být.

Možná o tobě mám navždy jen psát.

A snít.

Autor Dáma z kavárny, 24.09.2023
Přečteno 109x
Tipy 16
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jan Kacíř, Imaginant, CULIKATÁ, Marten, IronDodo, Ondra, MatyhoZmaty, Psavec, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas ukáže...

24.09.2023 22:45:33 | CULIKATÁ

Nádherné - TAK srdcebolné... Chápu...
Milá Dámo z kavárny, snad bude lépe - přeji Ti to*

24.09.2023 15:39:18 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí