Hurikán

Hurikán

Anotace: Pořád Tě vidím, tak jako vždycky, věčně v dobé náladě, kluk s rozevlátými vlasy, co má pořád vtipy na skladě. Pár blbých náhod dohromady, jedna a jedna a kdyby jo a kdyby ne, čas nevrátí, spi sladce drahej kamaráde, motorka toť stroj proklatý.

Nemůžu věřit tomu, co vidím,
tvé jméno na bílém papíře,
zoufale na ty řádky civím
a zdá se mi to k nevíře.

Písmenka říkají, že už tu nejsi,
pár minut změnilo osud Tvůj a rodiny,
nechci chápat pár řádků o čem si,
kde hlavní roli hrály vteřiny.

Věčně si sršel humorem,
měls vlastní nápady a styl,
nikdy si nebyl proti všem
a vždycky si tu byl.

Pro všechny, kdo pomoc žádali,
pro družku, děti, kamarády,
Tvé oči jenom blikaly
a všichni tě měli moc rádi.

Mám Tě pořád před očima
a vážně je mi to moc líto,
bývala s tebou vždycky psina,
snad jednou přebolí to.

Nepíše se mi to vůbec lehce,
tys tady kluku měl ještě půl století být,
bohužel tvrdě zaplacená lekce,
je mi to líto, žes musel odejít.


/27. 9.2023/
Autor grázlík, 01.10.2023
Přečteno 60x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Fialový metal, Psavec, janewe, CULIKATÁ, mkinka, MatyhoZmaty
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-((. To je mi moc líto. V Tvém srdíčku zůstane navždy s Tebou.

01.10.2023 21:57:20 | CULIKATÁ

Chápu a hodně.citim s tebou.

01.10.2023 21:47:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí