Hodinu po polnoci

Hodinu po polnoci

Anotace: Pocity vždy keď si spomeniem na brata

Hodinu po polnoci
v rytme mĺkvych zvonov,
rozkníše deravá noc
šialenstvo moje,
keď padám do náručia zeme
a srdce mi dokonáva.

Zbavený ťarchy,
studeného kovu
skrz-naskrz prebodnutý
jazykom plameňa
žeravým lukom bleskov
kým nepadne slza kamenná.

Súzvuky tváre
vďaka perám i zrkadlám
možno sa dočkám anjela
ak nie, nik si nespomenie.
O kamenné srdce
bude mi ťažšia zem.

Anjel môj,
podľa fotky ma hľadá,
čo ponúka tichý hrob
pod ťarchou kríža
pesničkami cifrovaná,
odletela duša do žuly.

Autor IronDodo, 02.10.2023
Přečteno 63x
Tipy 19
Poslední tipující: Fialový metal, Kaňka, Psavec, RadekČ, CULIKATÁ, Kan, cappuccinogirl, Žluťák, Ophelia81, Bufik, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ďakujem

02.10.2023 10:43:15 | IronDodo

Pěkné láskyplné vyznání. :-))

02.10.2023 10:33:48 | Kan

Dnes smutně trubadůr zpívá... však srdce stejně rozechvívá...smutnou notečkou...
Pohlazení tobě do nového dne a úsměv upřímnej :-)

02.10.2023 09:00:56 | cappuccinogirl

Citlivé a silné v lásce.objimam

02.10.2023 07:18:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí