Den za dnem

Den za dnem

Vítr v dlaních dlouho nemám
V hlavě duše chcípá hladem
Co chci tolik zapomínám
Zbytek ve mně chřadne chladem

Co s tou touhou po životě
Co s tou touhou o mý smrti
Nezáleží na nicotě
Těžko píšu slaný věty

Den ubíhá za dnem stále
Nechci tančit v cizím sále
Nechci vstávat do zlejch snů
Dělit lidi podle dnů
Autor 072, 04.10.2023
Přečteno 103x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kaňka, Psavec, IronDodo, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Špatné dny jistě brzy skončí..

04.10.2023 21:53:47 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí