špatný úsek života

špatný úsek života

Anotace: ..

vzpouřenej světe, sypeš se nad ránem,
si nemilosrdný, špatný hráč,
obklopuješ nás jen špatným právem,
tmou světlo zaháníš, říkáš plač..
zarýváš nože do celého těla.,
bodáš, snažíš se ublížit,
bolestí abych se chvěla..
do plic snažíš se zamířit..
trpím,nemůžu dýchat,
život mi umírá.,
světlo se vzduchem snažím se míchat..
světe si zlý,,si ten kdo nejvíc týrá..
je pozdě...nic už nepomůže..
Autor Woski, 30.03.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Utiš svůj pláč, duše rozervaná. Zase vyjde slunce.

31.03.2007 12:32:00 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí