Hrát znamená žít

Hrát znamená žít

Krev, víno červený
stáčíme do urny
v náladě ponurný
ruce se promnuly
hrajeme dámu

Hrajem až do rána
kasárna zbourána
figurky sukovitý
jsou jako lidi bitý
hrajeme dámu

Přichází kuropění
dosti nám krve není
bijem se do zbláznění
hraje se do setmění
Hrajeme dámu!

Přestože vyděsí
pravda vždy zvítězí
slepýma očima
dusí se hrdina
My hrajem dámu!

Autor Mikuláš_Pine, 10.10.2023
Přečteno 72x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Anfádis, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně smutné.

10.10.2023 20:43:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí