Vraťte mi...

Vraťte mi...

Anotace: Tato báseň je "slabší", ale napadla mě náhle "sama" v noci, tak jsem se rozhodla s vámi o ni podělit...:) Kdo máte náladu, tak si přečtěte...:)

Vrat´te mi...

Vrat´te mi minulost,

již nikdy neřekla bych

DOST!

Chybíš mi

cele svůj.

PROSÍM!

Živote stůj!

Vrat´te mi myšlenky,

které se stále vrací

do rozervaných sítí osudu.

Vrat´te mi svobodu!

Volnost snění

při setmění...

Vrat´te mi malé radosti,

když jsem se radovala bez starostí.

Vrat´te mi sílu bytí

odejít z míst

kde již nechci býti...

Vrat´te mi představu,

že tu je ještě nějaká

NADĚJE...

znovu tě obejmout,

na vše zlé zapomenout.

Autor Hledající, 14.10.2023
Přečteno 82x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Bufik, Psavec, Krykry, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tě objimam já a přeji vše dobré

14.10.2023 19:46:00 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí