Pochybnosti

Pochybnosti

Začali jsme spolu na úrovni vyšší,

Všichni na nás byli hrdí a pyšní,

Mysleli jsme si že prolomíme jejich trápení?

Jsou to jenom lidé ztracení,

Jen přihlíží a smějí se,

Myslíš že někdy změní se?

Pochybnosti o existenci normálních lidí,

Jen si řekni že jsme jiní,

 ... Lepší než oni ...

Autor Nikkolas, 24.10.2023
Přečteno 111x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Yukkiseeeek, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím s vámi. Změny se ovšem nedají jednoduše protlačit.

28.10.2023 05:45:19 | ščočin

...jsme jedna parta

26.10.2023 09:45:25 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí