Ztracená bloudím

Ztracená bloudím

Anotace: ...

Ztracená bloudím v městě temného zmatku,

bez směru, bez cíle, jako opuštěný matlu

Bloudím ulicemi plnými stínů,

vlajíce v bezpečí temných tajů a dlaní hříchů

 

Cesty, které mě vedou, jsou krkolomné a křivolaké,

smyčky osudu, neporozumění a lživé sliby připomínají

Srdce se mi v těsných poutech naděje svírá,

zda se jednou probudím z tohoto ztraceného snu, aby se vrátil můj úsměv

 

Okna domů se mi zlověstně vysmívají,

skrývají tváře lidí, kteří mají svůj vlastní příběh

Ale já jsem v jejich světě akorát jedním z mnohých,

ztracená duše, která se cestou zoufalství a doteku ubírá

 

Hlemýždím tempem temnotou putují,

slepě východ z tohoto bludného oválu hledám

Padám na kolena a prosím nebesa o světlo,

ať najdu cestu, po které tak zoufale pátrám

 

Ale nikdo mi neodpovídá a noc svou tajemnou záhadu neprozradí,

bloudím mezi stíny, blížím se k propasti samoty

Ztracená duše, uvězněna mezi vzpomínkami a sněním,

zda někdy najdu v cizím městě své pravé jádro

 

Ale i kdybych se ztratila navždy ve tmě a opuštění,

vždy bude ve mně zářit naděje a víra v lepší zítřky

Ať se bloudící srdce jakkoli tříští,

budu stále hledat cestu zpět ke svému pravému štěstí

Autor Misha, 31.10.2023
Přečteno 74x
Tipy 6
Poslední tipující: cappuccinogirl, Frr, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi bojovnice...

31.10.2023 09:49:59 | cappuccinogirl

jsem velká bojovnice jako lvice Elsa, včera mě chřipka skolila, do postele dostala, i moje dvě holky jsou trošku nachlazený:-(

01.11.2023 00:09:43 | Misha

Cesta za štěstím je a dokud jsi, jdi po ní.

31.10.2023 08:45:00 | Luko tulák

teď jsi mi připomněl pěknou písničku od Karla Gotta Jdi za štěstím:-)

Po cestě za štěstím kráčím,
kam mě mě kroky dovedou netuším
Cesta za štěstím je nekonečná,
nikdo neví, kde je její začátek a konec

Krok za krokem překonávám vzdálenost,
srdce plné naděje, bez hranic a prožitků chutí
Cesta za štěstím je výzvou, kterou podstoupím,
ať před sebou vidím zámek nebo chatrč, nepolevím

01.11.2023 00:17:10 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí