Kolik času zbývá

Kolik času zbývá

Anotace: Čas to je to nejcennější, co může člověk druhému dát...

Kolik dní nám zbývá? Než o tebe na čas přijdu?

Ptám se sama sebe potichu, jsem čím dál víc v neklidu.

Vím, je pozdě se ptát, proč jsme to nechali zajít tak daleko,

Ani jeden z nás si neuvědomil že nám naši mysl ovládli to zpropadený ,,piko“?!

 

Neměli jsme brzdy, půlroční jízda co neznala hranice,

S tebou sem mnohé poznala a né jednou to skončilo na místě policejní stanice.

Fakt mi ale věř, že každý den pro mě byl ten nejúžasnější,

Tolik zážitků, tolik vzpomínek, můj život byl pestřejší.

 

Náš gangsterskej život tě ale přivedl před soud a dostal za mříže,

Proč mi teď vemou?! Teď když jsme si o hodně blíže?!

Rozsudek zněl, že ti vemou svobodu,Na Několik měsíců, toť daň za náš gaunerskej život,

Já prosila v slzach po nocích Boha o odpuštění a milost.

 

Nezbylo jich mnoho.. už jsi za tlustými zdmi a mřížemi z tvrdé oceli,

Jen zlomek slunečních paprsků ti svítí do cely.

Čas nám vypršel… a nezbývá než teď počítat těch stovky dní,

Nás společný čas nám vzalo tvé vězení 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor ToxicVerun, 15.11.2023
Přečteno 120x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Psavec, o3_gambit, Žluťák, mkinka, Penemue
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Překrásné :-) Vážně :-)

15.11.2023 12:24:21 | Zjevná

Strašně moc děkuju... Moc si toho vážím

15.11.2023 12:51:54 | ToxicVerun

A já si vážím toho, že jste :)

15.11.2023 13:02:18 | Zjevná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí