Ogare náš

Ogare náš

Anotace: Vzpomínka na skvělého brankáře Vsetína... Díky Romane Čechmánku. Upřímnou soustrast dětem a blízkým...

Ogare náš

Ogare náš, proč jsi vše opustil, 
byl jsi mlád, abys skon okusil. 
Věděls co nevíme, to vše tě trápilo?
Bral sis vše k srdci, že tě to zabilo?
Otázek mnoho, jen Bůh ví odpověď, 
třeba by stačila v kostele jen zpověď.
Tam by ten kámen spadl až na zem, 
pro tvé žití svoboda rázem... 

Díky Ti za dobu prožitých vítězství
prožila jsem tam neskutečné štěstí.
Valašská hymna zněla ještě v posteli,
kdo tam kdy byl, taky se podělí.
Hlasivky šeptaly z hlasitého zpívání,
vlajka nad hlavou provedla stmívání.
Slivovice připlula zprava nebo zleva,
neřešil nikdo, zda má covid, či nemá.

Moc jsem vděčná, za tento zážitek
Hymna Dú valaši dú......
nepůjde nikdy do kytek.

Autor Marťas9, 18.11.2023
Přečteno 102x
Tipy 13
Poslední tipující: Ďábel sám, mkinka, Marten, cappuccinogirl, Psavec, martinaV, Anfádis, Ondra, Žluťák, kozorožka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi zlatíčko, že takto píšeš.basen silná a citlivá.

19.11.2023 20:06:25 | mkinka

Děkuji Jituško

19.11.2023 20:23:05 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí