Trojná vazba

Trojná vazba

Anotace: Znáte to?...dva muži jež Vás milují...myslíte si, že lásku dokážete tát "tomu druhému" však nakonec zjistíte....že ve vás láska není...

Trojná vazba

Po Valech, u šedého zábradlí
stojí tam chlapec povadlý
smutné oči ústa sešitá
vedle brčko, flaška rozlitá

Chudák mladík se zbořeným světem
vydal by se s kachnami pryč ladným letem
ubohá duše odrážejíc se na mrtvé hladině
propadla světu, ukrývá se v tmavé skulině

Po valech, na šedé ulici
poctívá jeho světlem svou sítnici
jejich pouto překonalo život zabitý
vytvořili vztah láskou nabitý

Chudák mladík se zbořeným světem
jejich láska sebrala matku jeho dětem
ubohá duše odrážejíc se na mrtvé hladině
odlétla z jeho těla v jedné hodině

Po Valech kolem starých baráků
jdu sama ponořena v tabáku
nastalo ticho už vůbec nemluvím
lidem se z dohledu pokaždé odkulím

Chudák mladík se zbořeným světem
nechala ho holka stát jako totem
šla za srdcem věřila v nekonečné štěstí
a teď mi pod nohama jen křupe listí
Autor Never, 01.04.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

02.04.2007 11:03:00 | Azazen

poslední sloka mi trochu drhla, ale jinak se mi moc líbila :-)

01.04.2007 16:56:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí