Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: Ze života 2023

Harmonium samo zpívá.

Slza k slze padá.


Osamělost kýchá.


Další clona
křišťálovou koulí mává.


Prostor mezi nebem i zemí.


Svět jen prostě neví.


Krátké prostorové vzpomínání.


Však víš, dotek chybí.

Uchyluji se k próze
a sklenka vody drží.
Autor mkinka, 01.12.2023
Přečteno 97x
Tipy 33
Poslední tipující: Misha, Ďábel sám, Iva Husárková, Niška, Henry_propper, Psavec, Kubíno, Ondra, jort1, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí