v čerstvém bílém prašanu

v čerstvém bílém prašanu

v čerstvém bílém prašanu
kapky rudé leží..
přilehnu a nevstanu.
miluju, když sněží..

každý úder srdce
intenzivně vnímám
a vidím na své ruce,
kterou pevně svírám..

Na oblohu zírám.. Já dnes neumírám!
.. co je mrtvé, to už neumírá ..

v čerstvém bílém prašanu
kapky rudé leží..
snad se odtud dostanu..
čas pomalu běží..

každý nádech sípavý
do plící mi řízne
a ten život bolavý
spolu s žalem zmizne..

Na oblohu hledím.. Už se nenarodím!
.. co je mrtvé, to už nežije ..
Autor Salinta, 04.12.2023
Přečteno 123x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, jort1, Fialový metal, Edina Elwes, Psavec, o3_gambit, Žluťák, MatyhoZmaty, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo

05.12.2023 16:39:42 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí