Střepy slepím izolepou

Střepy slepím izolepou

Anotace: Chci umřít fakt už

Odvracíš tvář
v lehkém úsměvu,
čekáš na svatozář,
cítím úlevu.

Jsi mé všechno,
jsi mé nic,
víříš dojmy,
bolest plic,
když kouř sladký
vdechnu znovu,
myslím na tebe
a řetízek z kovu.

Stvořil jsi lásku
velkolepou,
střepy teď snažím se
slepit izolepou.
S rukou
krví obarvenou
vidím Tě,
jak kráčíš pryč,
duší žalem ztělesněnou
řinčí rozkaz -
pojď a křič.
Autor Vivaldi je nejlepší, 09.12.2023
Přečteno 132x
Tipy 13
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, o3_gambit, Frr, Sonador, Honzáles, martinaV, Edina Elwes, Žluťák, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ta tada ta ta da..překoť se a do čelistí vezmi bič!!***

09.12.2023 10:59:48 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí