Jiří

Jiří

kvůli němu jsi klečel
kvůli mně jsi brečel
ve škole jsi o mně sračky říkal
a do našeho chatu jsi pak utíkal

dary jsi mi z lásky dal
a teď říkáš že jsem ti je sprostě bral
prý jsem jen mrdka co tě využívá pro peníze
náš vztah byl pouhá krize

nemůžeš mě z hlavy dostat
je čas si to už konečně přiznat
sladké věci jsi mi říkal
ale v mžiku jsi si za ním utíkal

v srdci mi zůstala jen nenávist
kterou ty máš za závist
ze mě děláš toho zlého
ale přitom si hledíš jen ega svého

já věřil v naše přátelství
kterou tys měl za lásku
teď zbilo jen zoufalství
je na čase sundat si tu masku

jak milovat chceš druhé
když miluješ jen sebe
na druhých ti nezáleží
když nejde o tebe

mně vyznali lásku i jiní
já odmítl je s pokorou
mně nevadí vztah tvůj
jsem spokojen se sebou
Autor WhiteNigga, 15.12.2023
Přečteno 112x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí