Jak??

Jak??

Anotace: jak mu to mám říct?:(

Jak ti mám jen říct ,že tě nechci mít?
Jak ti jen říct ,že nemiluju tě víc?
Jak ti říct, že ráda tě sice mám,
Ale nedokážu s někým chodit, když jiného v hlavě mám,
Jak říct ti, že zítra nepřijdu?
A ty nepodáš mi ruku ?

Jak ti to jen říci mám,
Když mám pocit, že zas uvadám,
Jak to říct, když mě neposloucháš,
Myslíš, že je všechno ok a tak si zpíváš,
Nikdy sem ti do očí neřekla miluji tě,
Tobě to snad nevadí, když křičet chci „nenávidím tě?“

Začíná noc a zítra bude ráno,
Zítra ti to povím…
jo to bude ono,
doufám, že řekneš, já se nezlobím,
a my půjdem dál,i když každý zase sám..

začíná svítat a já mám strach,
radši bych třídila, jak popelka hrách,
neříká se mi to lehce,
když mě se do toho vůbec nechce
jak ti to jen říci mám?
Že jiného v srdíčku pořád mám…??

JAK??
Autor Mispul, 02.04.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ze začátku to šlo ztuha, ale pak jsem se začetla..

04.04.2007 23:09:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí