Příběh

Příběh

Anotace: Mozaika 2024

Slunce mezi stíny
a nebyl to pohled
náhodný.

To ráno trefila se do jehly.
I když byla v úzkosti.

Ve stresu ruce udělaly zázrak.
Tu noc vnitřnosti daly výplach.


Zrodila se znovu
v kráteru svých bolů.

S červenou v srdci
padla hlavou dolů.

Nadechla se.
Dnes ještě mohu,
říkala vnitřnímu stromu.

Záhyby duše lemovaly krajku.

Minulost dala jí svěrací kazajku.

Sílu Divé Báry.
Prostě osud není skotačení.

Jaké bude její další převtělení?
Autor mkinka, 25.01.2024
Přečteno 77x
Tipy 36
Poslední tipující: Misha, IronDodo, Iva Husárková, o3_gambit, Ďábel sám, Sonador, NPPPP, Ondra, Marťas9, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí