Srdce za Mříží

Srdce za Mříží

Anotace: Mezí naší lásku osud dal mříže...

Krvácí a pláče srdce moje,

Za tebou půjdu přes moře i hory.

Proč osud si snami tak krutě hraje?

Proč mi tě nechal uvěznit na Bory?!

 

Trpí a krčí srdce moje,

Proč je mezi námi ta hnusná mříž?

Mé srdce tak moc chce to tvoje,

Já chci ti být co nejblíž.

 

Naříká a vzlyká srdce moje,

Mému štěstí brání ostnatý drát,

Už chci být navždy jenom tvoje,

Chci tě mít u sebe a ne si jen o tobě zdát.



Autor ToxicVerun, 28.01.2024
Přečteno 93x
Tipy 7
Poslední tipující: zde.neck, o3_gambit, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objimam.

28.01.2024 21:08:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí