Nekonečno možností

Nekonečno možností

Poslední slovo a poslední věta,
před očima se mi objevila konečná meta.
Proběhnu ji rychlostí blesku,
vyhrávám za bouřlivého potlesku.

Každou chvíli překážka,
v textu samá odrážka.
příběh není plynulý,
svět už není jako minulý.

Podstata bývá mnohdy hluboko,
konec zase daleko.
Příběh hodně zdlouhavý,
Máme velké obavy.

Život svoji cenu má,
osud vždy nám něco dá.
Občas o něco přijdeme,
vrátit to však můžeme.

Každým krokem se přibližujeme konci,
každý se nám snaží pomoci.
Nechceme však každého,
chceme pouze toho jediného.

On nám pomoc nenabízí,
jako s hadrem s námi zachází.
Temnota je tím jediným,
které je pro nás bezpečným.
Autor ella_ha, 09.02.2024
Přečteno 83x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, Chane, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí