Zatmění srdce

Zatmění srdce

Anotace: ...

Tvé srdce je stínem zahalené,

někde v dálce ztracené

Ve svém nitru světlo hledá,

láska Tvá je beznadějná

 

Ticho jako srpek měsíce pulzuje,

mezi námi se jako tětiva na luku napíná

Srdce se do nekonečné tmy vejde,

avšak v jeho nitru naděje jako věčný plamen září

 

Tvé srdce temnotou kráčí,

snad se ke světlu a lásce zpět navrátí

V nejtemnější chvíli plamen naděje vzplanul,

Tvé srdce znovu svou píseň zpívat začalo

 

V zatuchlém zatmění cestu k sobě hledá,

svit nového rána přijde

Tvé srdce svou cestu zpět najde,

znovu láskou Tvé srdce opět zahoří

Autor Misha, 17.02.2024
Přečteno 107x
Tipy 17
Poslední tipující: Rafinka, Marcone, Iva Husárková, IronDodo, Žluťák, Psavec, o3_gambit, Narragan, Ondra, Kan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobré, že píšeš.

17.02.2024 20:19:57 | mkinka

po dlouhé době jsem opět něco napsala, na psaní mi zbývá málo času, ale snažím se psát dál.

18.02.2024 15:36:41 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí