Boj o život...

Boj o život...

Anotace: mladičká dívenka, chtěla býti svou...teď na pěnových márách ji nesou...

Toužím se nadechnout,
dotknout se hladiny,
chci ještě procitnout,
utéct pryč z bažiny!

Toužila býti svou,
teď proplouvá tmou,
o život bojuje,
s vodní příšerou,
co duši těla zbavuje.
Od létá jako bublinka noci,
už nežije, netouží po pomoci,
přáteli ryby ji jsou,
na pěnových márách ji nesou.

Oči vypoulené,
řeč němá,
ruce skroucené,
už není živá.

Teď už bezhybně na dně leží,
ruce svázané na nohou závaží...
Autor Optimistick, 03.04.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí