Největší parchant ve vesmíru

Největší parchant ve vesmíru

Anotace: Kdo to asi bude?

 

Soustavně ničí planetu

 

Posledních pár set let demoluje

životy bytostí  -  deformuje – kontaminuje

svou nekontrolovatelnou potřebou chtíče

po hmotném bohatství, moci a nadvládě

 

Zničí cokoli pro zisky

páchá zlo, zabíjí i své druhy,

aby docílil uspokojení potřeby

a díky penězům…slávě se stal uctívaný.

 

Autor Krahujec, 19.02.2024
Přečteno 84x
Tipy 6
Poslední tipující: Malá mořská víla, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trpajzlici...že jo;)

19.02.2024 23:00:20 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí