Vězeň vlastního domu

Vězeň vlastního domu

Anotace: ...

Ve svém vlastním domě jsem vězněm,

stěny tiché, přesto se hlasitě smějí

Světlo či slunce do oken nepronikne,

ruce se dotýkají stínů, co mě sevřely

 

V mysli zpěv ptáků zůstal uvězněn,

touha po svobodě mě těžce tíží

V domě jsem sama a přesto nikdy sama,

ve svém vlastním domově hledám klíč,

co mě vysvobodí

 

Srdce mi bije stejným rytmem jako dřív,

ale v očích záblesky smutku se odrážejí

Moje duše tady stále bloudí,

ve svém vlastním domě jsem vězněm,

neboť se ztratila

 

Za okny svět se točí dál,

já ve stínu svých myšlenek zůstávám stát

Toužím po světle, po svobodě, ve svém vlastním domově,

kde jsem uvězněna chvíli čekám,

na znovu nalezenou sílu

Autor Misha, 29.02.2024
Přečteno 99x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, mkinka, kozorožka, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SEstřičko, naprosto dobře vím, co prožíváš a stojím při Tobě .... Stále se modlím, aby vše bylo opět, jak má být a abys byla šťastná. S Láskou Tvá duchovní SEstřička Liora.

04.03.2024 02:56:52 | Tóny duše

ty jediná víš, jak se cítím v domě, ve kterém žiji, ale jsou dny, kdy jsem opravdu šťastná:-)

05.03.2024 18:43:23 | Misha

A bude ještě lépe, uvidíš.... :* Hvězdičko...

05.03.2024 21:22:38 | Tóny duše

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí