Osobní

Osobní

Anotace: Romantika 2024

Jednou po dešti přijde slunce
a báseň dá vzkříšení
lunární smrti.

Strach je můj přítel
v emoci klád dušení.

Má úzkost hranice?

Má víra vůbec
v dnešní době sílu?


Těkám ve zvláštním vesmíru.

Co zbude po mně?

Cár papíru,
který ověří hořlavost.


Ještě není ráno
a ze světa cítím hořkost.


Unavená.
Neumím žít.
Moje blbost.


Stejně je tu na Zemi
každý jen host.


Promiňte.

Probuďte mě jako myš.


Sní mě kočka
a budu užitečná.

Ale kolik má člověk
v sobě chemie?

Nebudu jed nakonec,
co jí neprospěje.


Zdař Bůh.
Život pomíjivý je.
Autor mkinka, 03.03.2024
Přečteno 97x
Tipy 36
Poslední tipující: Jan Kacíř, Paulín, Frr, Misha, Ďábel sám, Pacik, o3_gambit, neptolius, Chane, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, život je pomíjivý, ale krásný i s bolestmi, ale i radosti jsou, tak víc si věř. Jsi s námi a my s tebou.

06.03.2024 20:34:42 | Paulín

Děkuji a vážím si citlivého komentáře.

06.03.2024 20:35:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí