Nemiluji Tě více

Nemiluji Tě více

Anotace: ...

V srdci mém tichý křik zní,

slova, co Ti říkám, pro Tebe nic neznamenají

Vzpomínky, jak sladké víno mě opíjí,

ale láska se z našich srdcí ztratila

 

Nemiluji Tě více, to je pravda tvrdá,

v očích Tvých už není ta ztracená zář

Sním o časech, kdy náš svět byl krásný,

ale lásku ve Tvém vášnivém pohledu tu dnes nenajdu

 

Srdce mé žal skrývá,

v tichu noci splývá

Nemiluji Tě více, to říkám Ti dnes,

láska nás opustila, v temné černé noci zmizela

 

Vzpomínky na lásku však zůstanou,

v srdci mém vždycky budou

Přestože už mě Tvoje láska minula,

v duši mé stále něco pozůstává

Autor Misha, 07.03.2024
Přečteno 102x
Tipy 8
Poslední tipující: Anezka.M, IronDodo, Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow,tak to je síla.Velmi krásně napsané.Prostě wow.

12.03.2024 20:22:43 | Anezka.M

děkuji moc, moc si toho vážím

16.03.2024 19:49:02 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí