Melancholická

Melancholická

Anotace: Mozaika 2024

U hradeb čeká
dívka rozcuchaná,
co neví,
že za rohem jí štěstí čeká.


Jen mlčí
v harmonii historie.


Těžká doba.

Slzy si
za polární záře myje.


Vidí rytíře
a necítí se sama.
Náhle je jiná doba.

Chce tam zůstat
a být milována.


Možná to brnění
dodá energii
i vůli žít.


I tam vidí smrt,
co se nedá obejít
či překročit.

Bere si šátek
a odchází.

Dno života krvácí.
Autor mkinka, 08.03.2024
Přečteno 68x
Tipy 26
Poslední tipující: Paulín, mravenec, Jan Kacíř, Misha, Pacik, o3_gambit, Tomcat, cappuccinogirl, Fialový metal, Kan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... ten rytíř na bílém koni všech šťastných dní cválá vstříc lásce... děkuji, J.

23.03.2024 11:40:48 | mravenec

Vidět rytíře je krása a ty hradby ho přímo volají

23.03.2024 11:48:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí