Bílá noc & černý den

Bílá noc & černý den

Noc je bílá jako den
Ve dne mě děsí černý sen

Ten sen, co duši mou požírá
Ten den, kdy mé já znova tisíckrát umírá

Noc je bílá jako den
Ve dne mě děsí černý sen

Ten sen, co oči mé oslepí
Ten den, kdy všechny mé bolesti otupí

Noc je bílá jako den
Ve dne mě děsí černý sen

Ten sen, co naděje pohřbívá
Ten den, kdy ze mě nic už nezbývá

Noc je bílá jako den
Ve dne mě tíží už jen sen…
Autor Jirda, 14.03.2024
Přečteno 48x
Tipy 9
Poslední tipující: paradoxy, cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, mkinka, fisus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí