Zoufalství

Zoufalství

Anotace: Kdo to bude číst tak ať vše bere s nadsázkou. Náladu mám skvělou ale chtěl jsem po sérii básní na lásku i nějakou menší změnu :D

Na pokraji velké propasti
Pamatuješ na dny plné vaší radosti

Vzpomínáš na ty zlaté časy
Kdys ještě neměl v hlavě hlasy

Teď nutí tě to rychle skočit
Přestat myslet a dole tělo smočit

Loučíš se už v duchu s každou duší
Žijí, pracují a nikdo z nich netuší

Co se chystá v blízké době
Že najdou tě už pouze v hrobě

Loučím se tu s vámi lidé dobří
Přeji všem hezký den a lásku obří.
Autor neptolius, 20.03.2024
Přečteno 57x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně blízká báseň. Melancholické básně mám ráda.

20.03.2024 13:19:53 | mkinka

Děkuji moc

20.03.2024 13:22:47 | neptolius

Rádo se stalo.

20.03.2024 13:37:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí