Loučení s osudem

Loučení s osudem

Anotace: ...

Loučení s osudem  je vždy těžké,

jestliže je to nezbytné

Mé srdce bije naplno,

když už není cesty zpět

Rozloučení s kýmkoli je bolestivé,

protože smutek přináší

 

Osude, jak mohu svůj osud ovlivnit,

proč mi dáváš možnost zasahovat?

Jen mohu sledovat,

netuším, co přinese budoucnost,

buď se mohu smát nebo plakat

 

Loučím se s těžkým srdcem, mě samotné se dotýká,

cestu do neznáma odhaluje

Přichází čas dál a žádný čas brát,

smutek a naděje spolu se povaluje

 

Přece osud je jako rozbouřené moře,

vlny nás tam a zpět unáší

Život nám dává a bere,

bez překvapení jen musím v tomto proudu plout

 

Osude,

jsi mým spojencem nebo soupeřem?

Autor Misha, 20.03.2024
Přečteno 65x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Ondra, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Leccos tě opustí. Osud ti zůstane.

22.03.2024 10:32:28 | Jan Kacíř

přesně tak, souhlasím s tebou, osud nás nemine, někdy se ptám, co nás ještě všechno čeká

22.03.2024 19:39:59 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí