Sedmnáctý dopis lásce

Sedmnáctý dopis lásce

Anotace: Romance 2024

Život jsou i rozchody.
To hluboce já vím.
I kamarád papír.

Stesky i touhy
pohltí hvězdná brána
a samota rozdrnčí vrata
v červí díry nehmotného světa.

Dostala jsem čtyřikrát ne
a mezitím nějaké ano.

Báseň je ponurá
a nepíše se snadno.


Je normální těšit se na něco?

Když člověk téměř vždy zadržuje slzy.

Říkal jsi kdysi - nebreč.
Utíral jsi mi ještě slzy.
Spala jsem vedle Tebe
a teď už jsem Ti cizí.

Dala jsem se na melancholickou poezii.
Pohřbila poslední naději.

Chybíš.
Mé bývalé zlato ryzí.

Promiň,
že tento dopis píši.

Nebude odeslán.
Má duše se stydí.
Autor mkinka, 23.03.2024
Přečteno 61x
Tipy 30
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, IronDodo, Karolínka, Sonador, RadekČ, cappuccinogirl, Psavec, Ophelia81, mravenec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ahjo Jituško, posílám phlazení*

23.03.2024 22:15:33 | Sonador

Objimam

24.03.2024 06:00:54 | mkinka

Mkinko ty tu svou melancholii tak neuvěřitelně dokážeš zachytit, ani nevíš, jak mne mrzí, že nebydlím poblíž...:-*

23.03.2024 13:04:53 | cappuccinogirl

Objimam

23.03.2024 15:00:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí