Střežené srdce

Střežené srdce

Anotace: ...

V bouřlivém moři osudu,

své srdce mám jako studnu

Péřovou přikrývkou přikryté,

nikdo nezasáhne do nitra mého klidu

 

S láskou o něj pečuji,

před bolestí ho ochraňuji

V harmonii jeho tep s mou duší bije,

srdce mé nejcennější do rytmu hudby hraje

 

V každém úderu pulsu a dechu,

srdce mé tajemství do hloubky skrývá

Pouto mezi námi se nesmí zlomit,

v srdci mém láska věčná zůstvává

 

Světlo lásky srdcem mým září,

nerostou zábrany ani stíny

V srdci mém plamen lásky hoří,

nikdo nikdy ho neuhasí

Autor Misha, 29.03.2024
Přečteno 59x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, Tomcat, cappuccinogirl, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se mi moc líbí...ukazuje to tvou vnitřní sílu:-)**

29.03.2024 20:22:07 | cappuccinogirl

děkuji moc, když už nemůžu, jsem na dně, něco mě zvedne, že najdu tu sílu v sobě a jdu dál:-)**

30.03.2024 20:30:03 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí