CHUTNÁŠ SLANĚ

CHUTNÁŠ SLANĚ

*
Chutnáš slaně,
vzpomínám kdy naposled.
*
Mi nasypals hvězdy do vlasů,
voní jako mléčná dráha.
*
A na rozcestích
které známe nazpaměť.
*
Tak naposledy, srdce
nakresli mi na záda.
*
Hudba tiše hraje,
v krbu ještě praská,
*
jako naše smutná
umouněná láska.
*
Co nás ještě drží,
známá věta?
*
Místo květů,
lístky do tomboly.
*
Že říci, „uletět chci …. Sbohem?“
a že „není smutek, který nepřebolí“.
*
Před průtrží, měsíci se zpovídám.
chutnáš slaně.
*
A já bych uletěla,
ráda bych….
*
Však nevím kam.
*
Autor senia, 01.04.2024
Přečteno 59x
Tipy 13
Poslední tipující: Jan Kacíř, enigman, Chane, Frr, Psavec, IronDodo, kleirin, Ophelia81, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tam...

02.04.2024 09:16:35 | enigman

Objimam virtuálně a zdravím.

01.04.2024 12:52:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí