Jedinečný úsměv

Jedinečný úsměv

Anotace: Tato báseň není celá moje, část z ní je z knížky - Každý někdy udělá chybu. V knížce je nedokončená a já jsem se rozhodl ji dokončit. Protože mi připoměla mojí kamarádku, se kterou se snažíme překonat její vnitřní démony a sebepoškozování.

Její úsměv je jiný než u ostatní.
V koutcích rtů je vidět bolest, která úplně nikdy nezmizí.
Mezi nimi se skrývají všechna slova, která neříká.
Oblouček uprostřed má tvar srdce, které nezapomíná.
Její úsměv je jiný než ostatní, protože ona je jiná než ostatní.
Hluboké pukliny v jejím srdci, ze kterých se ti nijak nedaří vydrápat ven.
Plíce plné nebe.
Chodidla, která nepatří na zem.
Ruce, které sahají po věcech, které ji chceš dát. Tak moc stat se celkem.
Slzy usychají na tváři.
Všechny je nazívá lháři.
Vřelé objetí je jedinym lékem.
Aby se stala stejným, přesto novým člověkem.
Jednou snad vyhraje.
A svůj život v rukou svíraje.
Šťastná a usměvavá se svým jedinečným úsměvem.
Autor TvŠ, 01.04.2024
Přečteno 55x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé a křehké.

01.04.2024 18:09:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí