Sbírka, zase

Sbírka, zase

Anotace: Čas spálit deník, což by se neobešlo bez další sbírky.

To, co vrylo se mi pod kůži.

To, co spálilo šedou mozkovou.

To vše, co zbylo z mé paměti.

Jen za vzpomínku bolavou...

 

 

Jako mladší, měl jsem spoustu snů.

Po nocích se modlil.

 

 

 

Asi další z posledních.

Necítím už múzu.

Ztracím se v těch básních.

Zapomínám na tu hrúzu.

 

Nenutí mě psát, už asi nikdy víc.

Zahodil jsem talent, nezbylo z něj nic.

 

Možná jsem jen dospěl

 

 

Payo co to je, no tak kurva prober se.

Co to v tobě umřelo?

Další touha, represe?

 

 

To něco ve mě umřelo.

Citim, že to tam není.

To, co mě pohánělo.

Uvnitř tam chybí.

 

Ten motor a jeho pohánění...              

Veškerá touha, moje odhodlání...

 

 

Celá tahle sublimace...

 

 

Kurva payo co to je

Zas tě prosím seber se

Přestaň psát a začni žít

Přišel si o to nejlepší

Sežrala vše sublimace

Represe a recese

 

 

 

Moje hlava asi, ztratila se kdesi.

Zažila snad všechno, teď i sublimaci.

Zvládala to vždycky, až na represi...

 

Všechny moje texty, volání o pomoc

Moje přezdívka, volání o pomoc

Mojd chování, volání o pomoc.

 

Nemůžu přestat padat, prosím, pomoc

 

Takhle to vzniklo, NPPPP

 

A furt se to nelepší.

Pořád jsem v hajzlu.

Chybí odhodlání

Ztratil jsem víru

Poslední volání

Už nemám sílu

 

Jak jinak to mám ještě říct?

Že uz to prostě nezvládám?

Když vlastně nevím co to je

Jen že mě to už brzo sežere...

 

Je s tím už třeba něco dělat, ale ja nevím co

Nikdy to neřešil

Jenom přehlížel

Texty psal

Myslel že pomáhaj

 

Občas na to zapomenu

Doufám že už se neproberu

Autor NPPPP, 02.04.2024
Přečteno 42x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Fialový metal, martinaV, Marry31, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí