Ďábel

Ďábel

Tančí plamen Vaší vášně,
Zvedá touhu, píše básně.
Hraje si s pocity všech.
Barví lidi, bere dech.
Má on oči z uhlí stínů,
Bere co chce, skryje vinu.
Zatemňuje mysl tvou,
A to vše - nazývá hrou.
Zná tvé chutě i tvá přání,
K šílenosti tě dohání.
Duši tvou on přece vládne,
Když na hlavu touha padne.
Dej si pozor na svou duši,
Ďábel cítí, ďábel tuší.
Autor RozumnéŠílenství, 07.04.2024
Přečteno 84x
Tipy 8
Poslední tipující: P.Balam, mkinka, Anezka.M, martinaV, Marry31, cappuccinogirl, Kan, girasole
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné:)

09.04.2024 16:32:22 | Anezka.M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí